Názov školy | Hotelová akadémia, Čs. brigády 1804, Liptovský Mikuláš |
Adresa školy | Čs. brigády 1804, 03101 Liptovský Mikuláš |
Telefón | +421445522972 |
halm@365halm.sk | |
www stránka | www.halm.sk |
Funkcia | Titul, meno, priezvisko |
---|---|
Riaditeľ školy | Mgr. Peter Pirončiak |
Zástupca riaditeľa školy | Mgr. Alexander Kubala |
Zástupkyňa riaditeľa školy pre teoretické vyučovanie | RNDr. Marcela Chovanová |
Zástupkyňa riaditeľa školy pre technicko-ekonomický úsek | Ing. Bibiana Kováčová |
Vedúca ekonomického úseku | Zuzana Karabínová |
Vedúca pracoviska praktického vyučovania Mladosť | Ing. Jana Lazoňová |
Vedúca školskej jedálne | Mária Adamíková |
Titl., priezvisko, meno | Funkcia | Kontakt | |
---|---|---|---|
nepedagogickí zamestnanci | Zuzana Karabínová | predsedníčka | zuzana.karabinova@365halm.sk |
pedagogickí zamestnanci | Ing. Jana Čefová | podpresedníčka | jana.cefova@365halm.sk |
PhDr. Iveta Grešová | členka | iveta.gresova@365halm.sk | |
zástupcovia rodičov | Bc. Michal Geriš | člen | gerismichal@gmail.com |
Zuzana Borošová | členka | borosova.zuzana08@gmail.com | |
PhDr. Andrea Petrufová | členka | ada.petrufová@gmail.com | |
zástupca zriaďovateľa | Bc. Marcela Adamková | členka | marcela.adamkova@zilinskazupa.sk |
Mgr. Martina Betincová | členka | martina.betincova@zilinskazupa.sk | |
Darina Delinčáková | členka | darina.delincakova@zilinskazupa.sk | |
iní | Ing. Ján Blcháč | poslanec ŽSK | j.blchac@gmail.com |
Názov | Žilinský samosprávny kraj |
Sídlo | Komenského 48 | 011 09 Žilina |
Telefón | +421 41 50 32 111 |
info@zilinskazupa.sk | |
WEB | https://www.zilinskazupa.sk/ |
Vyhodnotenie činnosti Rady školy pri Hotelovej akadémii v Liptovskom Mikuláši za rok 2022
Rada školy pri Hotelovej akadémii sa v svojej činnosti riadila schváleným Štatútom Rady školy, Plánom práce Rady školy pre rok 2022 a platnou legislatívou.
Rada školy pracovala v pôvodnom zložení: Ing. Anna Kiapešová, Zuzana Karabínová, PhDr. Iveta Grešová, Ing. Ján Blcháč PhD., Bc. Marcela Adamková, Darina Delinčáková, Mgr. Martina Betincová, Denisa Laučíková, Bc. Michal Geriš, PhDr. Andrea Petrufová, Erik Koky.
Ku zmene členov Rady školy došlo v septembri 2022, kedy skončil pracovný pomer p. Ing. Anne Kiapešovej, na jej miesto bola z radov pedagógov kooptovaná p. Ing. Jana Čefová.
Rada školy v priebehu roka 2022 mala niekoľko zasadnutí:
Január 2022 - per rollam: prerokovanie Kritérií pre prijatie žiakov do 1. ročníka Hotelovej akadémie pre školský rok 2022/2023 a 2023/2024 - stanoviská zaslané e-mailom
Marec 2022 - per rollam: prerokovanie Návrhu plánu výkonov pre denné nadstavbové štúdium a pre skrátené štúdium pre školský rok 2022/2023 - stanoviská zaslané e-mailom
Máj 2022 - per rollam: prerokovanie Návrhu plánu výkonov denného štúdia pre školský rok 2023/2024 - stanoviská zaslané e-mailom
Máj 2022 - voľba riaditeľa Hotelovej akadémie - počet hlasov u jednotlivých uchádzačoch nerozhodný, bolo vyhlásené 2. kolo výberového konania.
Júl 2022 - voľba riaditeľa Hotelovej akadémie - do funkcie zvolený Mgr. Peter Pirončiak
19.10.2022 - z dôvodu zániku mandátu predsedníčky Rady školy Ing. Anny Kiapešovej voľba predsedu a podpredsedu Rady školy.
Z radov pedagógov bola po zániku mandátu p. Kiapešovej kooptovaná Ing. Jana Čefová. Na základe voľby do funkcie predsedníčky Rady školy bola zvolená Zuzana Karabínová, na základe voľby do funkcie podpredsedníčky Rady školy bola zvolená Ing. Jana Čefová. Nová Rada školy bola ustanovená 19.10.2022
Na tomto stretnutí bola prerokovaná Správa o výchovno - vzdelávacej činnosti za školský rok 2021/2022 a Správa o činnosti Centra odborného vzdelávania a prípravy pri Hotelovej akadémii za školský rok 2021/2022. Ďalej bol prerokovaný plán činnosti Centra odborného vzdelávania a prípravy pri Hotelovej akadémii na školský rok 2022/2023 a prerokovanie Plánu práce, priorít a hlavných úloh v školskom roku 2022/2023.
Počet žiakov školy: 393
Počet tried: 20
Podrobnejšie informácie:
Trieda | Počet žiakov |
---|---|
I.A | 22 |
I.CG | 25 |
I.D | 27 |
I.E | 23 |
II.A | 23 |
II.CG | 26 |
II.D | 15 |
II.E | 18 |
III.A | 26 |
III.C | 19 |
III.D | 14 |
III.E | 17 |
III.G | 12 |
IV.A | 21 |
IV.C | 22 |
IV.G | 8 |
V.A | 18 |
V.B | 16 |
I.ADNŠ | 22 |
II.ADNŠ | 19 |
Pracovný pomer | Počet pedag. prac. | Počet odborných prac. | Počet nepedag. prac. | Počet úväzkov pedag. prac. | Počet úväzkov odb. prac. | Počet úväzkov nepedag. prac. | gg |
---|---|---|---|---|---|---|---|
TPP | 50 | 1 | 30 | 50 | 1 | 30 | |
Znížený úväzok | 7 | 0 | 4 | 7 | 0 | 4 | |
ZPS | 3 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | |
Na dohodu | 3 | 0 | 1 | 3 | 0 | 1 |
počet | kvalifikovaných | nekvalifikovaných | spolu |
---|---|---|---|
učiteľov | 35 | 3 | 38 |
majstrov odbornej výchovy | 10 | 0 | 10 |
pedagogických asistentov | 2 | 0 | 2 |
odborných zamestnancov | 1 | 0 | 1 |
spolu | 48 | 3 | 51 |
Trieda/y | Predmet | Počet hodín týždenne |
---|---|---|
III.D, I.CG, II.A, III.E | Administratíva a korešpondencia | 7,5 |
II.E, III.E | Matematika | 2 |
I.E, II.E | Hospodárske výpočty | 2 |
I.CG | Odborná výcvik - technika administratívy | 2 |
II.E | Estetická a výchova | 1 |
II.CG | Hospodárska geografia | 2 |
V.A | Animácia v hoteli | 2 |
I.E, II.E, III.E | Aranžovanie | 3 |
I.D, I.E, I.A, I.CG. II.A, II.CG, | Etická výchova | 5 |
I.C | Geografia | 2 |
I:ADNŠ, II.ADNŠ | Hospodárska korešpondencia | 4 |
1D, I.E, II.D, II.E | Hospodárske výpočty | 4 |
I.ADNŠ | Hotelové služby | 2 |
I.CG, III.G | Chémia | 2 |
II.E | Odpadové hospodárstvo | 1 |
IV.C | Odborný výcvik | 7 |
II.CG | OV- etiketa | 2 |
I.E, II.E | Odborné kreslenie | 4 |
I.ADNŠ, II.ADNŠ, V:A | Právna náuka | 3 |
I.ADNŠ, II.ADNŠ | Prax | 4 |
I.E, II.E, III.E | Propagácia a reklama | 3 |
IV.A, | Komunikácia s hosťom | 4 |
II.D, II.E,III.D, III.E | Spoločenská komunikácia | 6 |
I.D, I.E, II.D, II.E, III.D, III.E | Stolovanie | 12,5 |
I.D | Cvičenia so stolovania | 1,5 |
III.C | Služby a CR | 2 |
I.A, II.A, III.A | Technika obsluhy | 14 |
I.CG, II.CG, III.G, IV.G | Tovaroznalectvo | 6,5 |
I.A, III.A | OV- obsluha | 4 |
IV.C | OV- služby v CR | 2 |
V.A | OV- komunikácia s hosťom | 6 |
II.E | Základy fotografovania | 2 |
Názov súťaže | Počet žiakov | škol. kolo | okr. kolo | kraj. kolo | národ. kolo | medzinár. kolo |
---|---|---|---|---|---|---|
Olympiáda zo Slovenského jazyka a literatúry | 3 | 2 | ||||
Olympiáda z anglického jazyka | 32 | 32 | 2 | |||
Olympiáda z nemeckého jazyka | 2 | 1 | 1 | |||
Maturita v knižnici (organizátor: Knižnica GFB v LM) | 2 | |||||
Sweet cup Prešov | 3 | 3 | ||||
Eurocup junior barista Prešov | 1 | 1 | ||||
Skills Slovakia Gastro semifinále Piešťany | 4 | 4 | ||||
Skills Slovakia Gastro finále Bratislava | 2 | 2 | ||||
Baristická súťaž Znojmo ČR | 1 | 1 | ||||
Majstrovstvá somelierov Slovenska Šenkvice | 1 | 1 | ||||
Mladý somelier Piešťany | 1 | 1 | ||||
Slovak Barista Cup Junior Piešťany | 1 | 1 | ||||
Metro súťaž kuchári Žilina | 5 | 5 | ||||
Baristická súťaž Námestovo | 1 | 1 | ||||
Hviezdoslavov Kubín | 1 | 1 | 1 | |||
Vajanského Martin | 1 | 1 | 1 | |||
iBobor | 52 | |||||
IT Fitness | 302 |
Certifikácia školy:
Dňa 2.5.2013 Hotelová akadémia v Liptovskom Mikuláši obdržala Správu expertnej komisie organizácie International education Society ltd. London Great Britain- Clients Centre and management Brno Česká republika, ktorá vykonala recertifikátu školy a zvýšila rating na BBB: „vysoko erudovaná a profesionálne vedená inštitúcia“. V apríli 2015 bola vykonaná recertifikácia školy, ktorá potvrdila rating BBB a interne ho navýšila na úroveň BBB+. Ďalšia aktualizácia bola zrealizovaná v roku 2017 a bol ňou opäť potvrdený rating BBB+.Aktuálne k 4.4.2018 bol škole zvýšený rating na kategóriu „A“ tj. špičková inštitúcia s medzinárodnou skúsenosťou. V roku 2020 bol rating na úrovni „A“ škole potvrdený a tiež na poslednom vyhodnotení aktivit školy bol 28.4.2022 potvrdený rating na úrovní A - špičková inštitúcia s medzinárodnou skúsenosťou.
Aktivity a mediálne prezentácie školy
Aktívna sociálna sieť Facebook https://www.facebook.com/hotelovaakademiaLM/
Aktívny účet Instagram: https://www.instagram.com/halm1804lm/
Mediálne aktivity v tlači:
MY LIPTOV: McDonalds venoval študentom Hotelovej akadémie v Liptovskom Mikuláši desiatky anglických kníh. https://myturiec.sme.sk/c/23037985/mcdonalds-venoval-studentom-hotelovej-akademie-v-liptovskom-mikulasi-desiatky-anglickych-knih.html?ref=sharebox
Gastro revue 1/2023 Rozhovor s riaditeľom školy Hotelová akadémia
Gastro revue 1/2023 článok o projekte Interreg, Znojmo Česká republika „Zvyšovanie digitálnych zručností pedagógov a žiakov stredných škôl v oblasti slovensko-českého pohraničia“
TV Liptov: Erasmus+ diseminácia projektu 2022 https://youtu.be/U7pm4iz-HU4?si=yv50J59R99yKsZB7
TV Liptov: Vyraďovanie absolventov https://youtu.be/141X9USggAM?si=jyEGvJVHHoYgcxoi
Gastro aktivity:
VIP Raut - 4. ročník seniorského folklórneho festivalu
Raut - Ustanovujúce zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Liptovskom Mikuláši
Ples matice slovenskej
Ostatné aktivity:
Dobrovoľníctvo a festival ľudskosti - Css Anime
Konferencia Vzdelávame pre budúcvnosť
Imatrikulácia prvákov
Erasmus days 2022
Burza informácií Ružomberok
Burza stredných škôl Liptovský Mikuláš
E-Testovanie NIVaM - maturitné ročníky
Deň otvorených dverí 2022 Hotelová akadémia Liptovský Mikuláš https://fb.me/e/38mviz4R4
Zbierka pre Liptovskú nemocnicu https://www.facebook.com/liptovskanemocnica
Vianočný zázrak - aktivita študentského parlamentu - odovzdanie darčekov pre seniorov
Informačný deň Hotelová akadémia 2023
Eko aktivity:
Zber papiera
Zber textilu
Separácia odpadu
Čistenie brehov Liptovskej MAry
Čistenie verejných plôch - sídlisko Podbreziny
Projekty, do ktorých je škola zapojená, ich zameranie a stručná charakteristika
A) Dlhodobé:
Erasmus+ - získajme odborné zručnosti v Európe - Salamanca Španielsko
Interreg, Znojmo Česká republika - „Zvyšovanie digitálnych zručností pedagógov a žiakov stredných škôl v oblasti slovensko-českého pohraničia“
Podpora pomáhajúcich profesií 2
B) Krátkodobé:
Podpora lokálnych komunít Coop Jednota
C) V školskom roku 2022/2023 boli školou vypracované projekty:
Vráťme šport do škôl - revitalizácia osvetlenia telocvične
Talentovaná mládež - Samuel Krajči - individuálna podpora
Dátum poslednej inšpekčnej kontroly: 15.6.2022
Druh inšpekcie: Štátna školská inšpekcia Žilina - následná inšpekcia priebehu záverečných skúšok - procesy v súlade s legislatívou - bez zistení
V školskom roku 2022/2023 nebola vykonaná inšpekčná kontrola
Kapacita školy: 552
Skutočný počet žiakov: 426
Naplnenosť školy (%): 77,17
Priestory školy (učebne, odborné učebne, telocvične, ihriská, školská jedáleň a pod.)
Budovy celkom: 6
Učebne: 36 - z toho: Kmeňové: 20, Jazykové: 2 Odborné 6 IKT 5
Šatne: Áno
Dielne: Áno
Školský internát: Nie
Školská jedáleň: Áno
Telocvičňa: Áno
Zabezpečenie výučby učebnými pomôckami
PC: 198 ks
Dataprojektory: 33
Interaktívne tabule: 6
Stručná analýza súčasného stavu
Havarijný stav školskej jedálne
Zlý technický stav pergoly
Preplnená chodby šatňovými skrinkami
Odborné učebne dobre vybavené - technológia, somelier, stolovanie
Revitalizované osvetlenie v telocvični školy
Potreby a plány:
Vypracovať investičný návrh na rekonštrukciu školskej jedálne - havarijný stav
Vypracovať stavebný návrh na rekonštrukciu pergoly so šatňami
Úspechy
• tradícia a história školy, jednoznačnosť portfólia školy - zameranie na hoteliérstvo, gastronómiu , cestovný ruch a obchod
• dynamické a tvorivé vedenie školy, podporujúce odborný rast pedagogických zamestnancov a pozitívnu pracovnú klímu školy
• materiálno-technické vybavenie odborných učební, wifi pre žiakov i pedagógov, výučba v reálnych podmienkach praxe,
• účasť odborníkov z praxe vo vyuč. procese, exkurzie, súťaže, funkčné Centrum odborného vzdelávania a prípravy pre služby a gastronómiu
• dobrý štandard vedomostí a zručností absolventov, uplatnenie absolventov v praxi, organizácia letnej zahraničnej praxe žiakov
• výchovné poradenstvo, školský psychológ, kariérny poradca
• projektová činnosť (Erasmus+, Interreg, IROP..)
• majetkovo vysporiadané budovy aj pozemky
• motivácia vyplácaním odmeny za produktívnu prácu počas praxe
• vlastné pracoviská na realizáciu odborného výcviku -reštaurácia Mladosť, cukrárska dielňa, aranžérska dielňa
• dobrá digitálna vybavenosť školy
• dobré digitálne zručnosti učiteľov
• IES certifikát - rating školy A+ - špičková inštitúcia s medzinárodnou skúsenosťou
• rekonštrukcia telocvične
Oblasti, v ktorých sú nedostatky a treba úroveň výchovy a vzdelávania zlepšiť:
• nárast kriminality, agresivita žiakov, fajčenie
• dochádzka žiakov na vyučovanie - veľa vymeškaných hodín zo zdravotných i rodinných dôvodov
• chýbajúci mužskí pedagógovia - máme prevahu žien u žiakov
• uprednostňovanie zárobkovej činnosti pred plnením si povinností odbornej praxe
• zapájanie sa žiakov do SOČ
Návrhy pre VVP
Všeobecnovzdelávacie predmety
- zriadiť polyfunkčnú učebňu na vyučovanie všeobecnovzdelávacích predmetov
- zriadiť oddychové zóny
- nahradiť vyučovanie francúzskeho jazyka iným cudzím jazykom
- spolupráca s odbornými učiteľmi pri SOČ
- využívať školskú knižnicu vo vyučovacom i mimo vyučovacieho procesu
- príprava menších projektov v rámci PK
- posilniť rozvoj logického myslenia žiakov väčšou dotáciou hodín matematiky a získaním kvalifikovaného učiteľa
- vzdelávanie učiteľov
Odborné predmety:
- redukcia učiva a odborných predmetov
- prepájanie s praxou - praktické cvičenia
- aktualizácia učiva
- vzdelávanie učiteľov - obsah vzdelávania
- vyučovanie v menších skupinách
- implementovať podnikateľské vzdelávanie do študijného odboru hotelová akadémia
Odborný výcvik
- personálne dopĺňanie majstrov
- odborné stáže
- výber kvalitných inštruktorov
- zlepšiť dochádzku žiakov
Duálne vzdelávanie
- rozširovať portfólio zmluvných zamestnávateľov
- minimalizovať rušenie učebných zmlúv
- zvýšiť povedomie o možnostiach DV u rodičov, vých. poradcov
- zachovať štandard komunikácie po personálnych zmenách
Počet žiakov so ŠVVP: 109
Počet žiakov | |
---|---|
Zo zdravotným postihnutím : | |
Syndróm autizmu | 0 |
Sluchovým | 2 |
Telesným | 0 |
S vývinovými poruchami: | |
Aktivita a pozornosť | 17 |
Učenia | 90 |
Zo sociálne znevýhodneného prostredia | 0 |
S nadaním | 0 |
Počet prihlásených žiakov na prijímacie skúšky: 237
Počet žiakov prijatých bez prijímacej skúšky: 57
Počet žiakov prijatých po úspešnom absolvovaní prijímacích skúšok: 112
Počet zapísaných prvákov k 30.6.2023: 110
Skutočný počet žiakov 1.ročníka k 15.9.2023: 112
Počet prihlášok: 237
Hotelová akdémia: 43
Pracovník marketingu: 69
Obchidný pracovník: 21
Kuchár, kuchárka: 37
Čašník, servírka: 35
Cukrár, cukrárka: 18
Počet uchádzačov, ktorí úspešne vykonali prijímaciu skúšku
Hotelová akadémia: 41
Pracovník marketing: 67
Obchodný pracovník: 20
Počet uchádzačov, ktorí boli prijatí bez prijímacej skúšky:
Hotelová akadémia: 1
Kuchár, kuchárka: 36
Čašník, servírka: 35
Cukrár, cukrárka: 18
Aranžér, aranžérka: 12
Trieda | Kód odboru | Študijný (učebný) odbor | Zameranie | Duálne vzdelávanie |
---|---|---|---|---|
I.A | 6323 K | Hotelová akadémia | ISCED 3A / 354 | nie |
I.CG | 6405 K, 6442 K | Pracovník marketingu, Obchodný pracovník | ISCED 3A / 354 | nie, áno |
I.D | 6445 H, 6444 H | Kuchár, Čašník, servírka | ISCED 3A / 353 | áno |
I.E | 6445 H, 6451 H, 2964 H | Kuchár, Aranžér, Cukrár | ISCED 3A / 353 | áno, nie, nie |
II.A | 6323 K | Hotelová akadémia | ISCED 3A / 354 | nie |
II.CG | 6405 K, 6442 K | Pracovník marketingu, Obchodný pracovník | ISCED 3A / 354 | nie, áno |
II.D | 6445 H, 6444 H | Kuchár, Čašník, servírka | ISCED 3A / 353 | áno |
II.E | 6445 H, 6451 H, 2964 H | Kuchár, Aranžér, Cukrár | ISCED 3A / 353 | áno, nie, nie |
III.A | 6323 K | Hotelová akadémia | ISCED 3A / 354 | nie |
III.C | 6405 K | Pracovník marketingu | ISCED 3A / 354 | nie |
III.D | 6445 H, 6444 H | Kuchár, Čašník, servírka | ISCED 3A / 353 | áno |
III.E | 6445 H, 6451 H, 2964 H | Kuchár, Aranžér, Cukrár | ISCED 3A / 353 | áno, nie, nie |
III.G | 6442 K | Obchodný pracovník | ISCED 3A / 354 | áno |
IV.A | 6323 K | Hotelová akadémia | ISCED 3A / 354 | nie |
IV.C | 6405 K | Pracovník marketingu | ISCED 3A / 354 | nie |
IV.G | 6442 K | Obchodný pracovník | ISCED 3A / 354 | áno |
V.A | 6323 K | Hotelová akadémia | ISCED 3A / 354 | nie |
V.B | 6323 K | Hotelová akadémia | ISCED 3A / 354 | nie |
I.ADNŠ | 6421 L, 6411 L | Spoločné stravovanie, prevádzka obchodu | ISCED 3A / 354 | nie |
II.ADNŠ | 6421 L, 6411 L | Spoločné stravovanie, prevádzka obchodu | ISCED 3A / 354 | nie |
Trieda | ADK | ADP | ANJ | ANH | APE | AFY | APC | API | ARN | ARP | BIO | Branná v ýchova | CTO | CKV | CVI |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
I.A | 2,32 | ||||||||||||||
I.CG | 2 | 2,52 | |||||||||||||
I.D | 2,85 | ||||||||||||||
I.E | 2,15 | 2 | |||||||||||||
II.A | 1,7 | 2,17 | |||||||||||||
II.CG | 2,4 | 2,58 | |||||||||||||
II.D | 3,47 | ||||||||||||||
II.E | 2,5 | 1,25 | |||||||||||||
III.A | 1,35 | 2,19 | 1,69 | ||||||||||||
III.C | 2,53 | ||||||||||||||
III.D | 2,67 | 3,43 | 1,93 | ||||||||||||
III.E | 2 | 2,29 | 1,86 | 2,5 | |||||||||||
III.G | 3,18 | 2,18 | |||||||||||||
IV.A | 2,1 | 2,43 | 1,81 | ||||||||||||
IV.C | 1,95 | ||||||||||||||
IV.G | 3,13 | 2,38 | |||||||||||||
V.A | 3,17 | 2,17 | 2,11 | ||||||||||||
V.B | 2,5 | 2,13 | 1,75 | ||||||||||||
I.ADNŠ | 3,41 | ||||||||||||||
II.ADNŠ | 3,05 | 2,6 | |||||||||||||
skusobna |
Trieda | CVM | CWS | DEJ | DRC | DEU | DZM | EKL | EKN | EKO | EOR | EKR | ETR | ESS | ESV | ETV |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
I.A | 2,91 | 1,93 | |||||||||||||
I.CG | 1,8 | 2,52 | 1,73 | ||||||||||||
I.D | 2,07 | 3,56 | 2,44 | ||||||||||||
I.E | 2,25 | 3,29 | 1,74 | ||||||||||||
II.A | 2,74 | 2,36 | |||||||||||||
II.CG | 3,23 | 1,33 | |||||||||||||
II.D | 3,53 | ||||||||||||||
II.E | 2,75 | 2,72 | 1 | ||||||||||||
III.A | 3,27 | ||||||||||||||
III.C | 2,58 | ||||||||||||||
III.D | 3,21 | ||||||||||||||
III.E | 2,88 | 2,83 | |||||||||||||
III.G | 2,55 | ||||||||||||||
IV.A | 3,43 | ||||||||||||||
IV.C | 2,68 | ||||||||||||||
IV.G | 3,13 | ||||||||||||||
V.A | 2,67 | ||||||||||||||
V.B | 3 | ||||||||||||||
I.ADNŠ | 2,57 | 3,5 | |||||||||||||
II.ADNŠ | 2,26 | 3,84 | |||||||||||||
skusobna |
Trieda | FRJ | FYZ | GCR | GEG | GOR | HOG | HOK | HPP | HVY | HRU | HSZ | HGM | HPT | CHE | ITH |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
I.A | 2,82 | ||||||||||||||
I.CG | 1 | 2,2 | |||||||||||||
I.D | 2,59 | 2,89 | |||||||||||||
I.E | 2,53 | 2,95 | |||||||||||||
II.A | 2,3 | 2,57 | |||||||||||||
II.CG | 1,76 | ||||||||||||||
II.D | 2,67 | ||||||||||||||
II.E | 2,21 | 1,4 | |||||||||||||
III.A | 2,35 | 2,62 | |||||||||||||
III.C | 2,11 | 2,21 | |||||||||||||
III.D | |||||||||||||||
III.E | |||||||||||||||
III.G | 2,58 | ||||||||||||||
IV.A | 2 | 2,29 | |||||||||||||
IV.C | 1,45 | ||||||||||||||
IV.G | 1,13 | ||||||||||||||
V.A | 2,72 | ||||||||||||||
V.B | 3,25 | ||||||||||||||
I.ADNŠ | 2,09 | 2,78 | 2,59 | ||||||||||||
II.ADNŠ | 2,11 | ||||||||||||||
skusobna |
Trieda | INF | KHO | ANK | NJK | KAJ | KNJ | KFJ | MNZ | MAO | MPC | MVS | MKT | MKG | MAT | NBV |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
I.A | 2,59 | 3,14 | 1,57 | ||||||||||||
I.CG | 1,76 | 2,95 | 2,44 | 1,3 | |||||||||||
I.D | 2,22 | 3,07 | 1,22 | ||||||||||||
I.E | 1,8 | 3 | 2 | ||||||||||||
II.A | 2 | 2,48 | 1,08 | ||||||||||||
II.CG | 1,92 | 2,29 | 2,71 | 2,38 | 1,5 | ||||||||||
II.D | 2,67 | 3,47 | |||||||||||||
II.E | 2 | 2,44 | |||||||||||||
III.A | 2,85 | ||||||||||||||
III.C | 2,05 | 2,79 | 2,74 | ||||||||||||
III.D | 2,93 | ||||||||||||||
III.E | 2,2 | 2,6 | |||||||||||||
III.G | 2,36 | ||||||||||||||
IV.A | 1,14 | 3 | |||||||||||||
IV.C | 1,73 | 2,41 | |||||||||||||
IV.G | 3,63 | ||||||||||||||
V.A | 3,17 | 2,83 | |||||||||||||
V.B | 3,5 | 2,88 | |||||||||||||
I.ADNŠ | 2,59 | 3,25 | 3,5 | 3,14 | 3 | ||||||||||
II.ADNŠ | 1,79 | 2,5 | 3,4 | 3,32 | 3,11 | ||||||||||
skusobna |
Trieda | NPO | NOS | NOS | NOZ | NEJ | OBN | OHO | OCH | OBT | OBP | OMN | PRX | OXC | OXO | ODP |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
I.A | 2,14 | 3,23 | 2,64 | 1,45 | |||||||||||
I.CG | 1,63 | 1,15 | 3,2 | ||||||||||||
I.D | 1,89 | ||||||||||||||
I.E | 1,76 | ||||||||||||||
II.A | 2 | 2,46 | 1,57 | ||||||||||||
II.CG | 1,88 | 1,38 | 3 | ||||||||||||
II.D | |||||||||||||||
II.E | |||||||||||||||
III.A | 2,69 | ||||||||||||||
III.C | 2,5 | 1,21 | |||||||||||||
III.D | |||||||||||||||
III.E | |||||||||||||||
III.G | 2,91 | ||||||||||||||
IV.A | 2,93 | 1,62 | |||||||||||||
IV.C | 2 | ||||||||||||||
IV.G | 3,25 | ||||||||||||||
V.A | 2,76 | ||||||||||||||
V.B | 3,25 | ||||||||||||||
I.ADNŠ | 2,25 | 2,45 | |||||||||||||
II.ADNŠ | 3,25 | 2,58 | |||||||||||||
skusobna |
Trieda | ODK | OVY | OXI | OXE | OXP | OXR | OXU | OXZ | OXN | OXM | OXB | OXH | OXD | OXT | OXS |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
I.A | 1,09 | 1,73 | |||||||||||||
I.CG | 1,28 | ||||||||||||||
I.D | 2 | ||||||||||||||
I.E | 1,67 | 1,95 | |||||||||||||
II.A | |||||||||||||||
II.CG | 2,15 | 1,95 | 1,24 | 1,29 | |||||||||||
II.D | 2,07 | ||||||||||||||
II.E | 1 | 1,28 | |||||||||||||
III.A | 1,12 | 1 | 1,85 | ||||||||||||
III.C | 1,37 | 1,74 | 1,32 | ||||||||||||
III.D | 1,79 | ||||||||||||||
III.E | 1,76 | ||||||||||||||
III.G | 1,55 | ||||||||||||||
IV.A | 1,67 | 1,62 | |||||||||||||
IV.C | 1,27 | 1,5 | 2,45 | 1,55 | |||||||||||
IV.G | 1,75 | ||||||||||||||
V.A | 1,33 | ||||||||||||||
V.B | 1,13 | ||||||||||||||
I.ADNŠ | |||||||||||||||
II.ADNŠ | |||||||||||||||
skusobna |
Trieda | OXK | OXA | OXF | ODY | PIM | PIX | DPP | VCR | PMS | POE | PVY | OIP | RCH | PXB | PVU |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
I.A | |||||||||||||||
I.CG | 1,55 | ||||||||||||||
I.D | 2,78 | ||||||||||||||
I.E | 2,38 | ||||||||||||||
II.A | |||||||||||||||
II.CG | 1,76 | 1,9 | |||||||||||||
II.D | 3,07 | ||||||||||||||
II.E | 1,75 | 2,56 | |||||||||||||
III.A | |||||||||||||||
III.C | |||||||||||||||
III.D | 2,8 | ||||||||||||||
III.E | 3 | ||||||||||||||
III.G | |||||||||||||||
IV.A | |||||||||||||||
IV.C | 1 | ||||||||||||||
IV.G | |||||||||||||||
V.A | |||||||||||||||
V.B | |||||||||||||||
I.ADNŠ | |||||||||||||||
II.ADNŠ | |||||||||||||||
skusobna |
Trieda | PRN | PRW | PXA | PAO | PFK | PPG | PPA | PGK | PGO | PSP | PPU | Psychológia predaja | REG | RUJ | SEC |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
I.A | |||||||||||||||
I.CG | 2,08 | ||||||||||||||
I.D | 2,33 | ||||||||||||||
I.E | 2 | 1,88 | |||||||||||||
II.A | |||||||||||||||
II.CG | 2,77 | ||||||||||||||
II.D | |||||||||||||||
II.E | 2 | ||||||||||||||
III.A | 2,38 | ||||||||||||||
III.C | |||||||||||||||
III.D | |||||||||||||||
III.E | 2,5 | ||||||||||||||
III.G | |||||||||||||||
IV.A | 2,67 | ||||||||||||||
IV.C | 1,5 | ||||||||||||||
IV.G | |||||||||||||||
V.A | 2,44 | 4 | |||||||||||||
V.B | 2,44 | ||||||||||||||
I.ADNŠ | 2,76 | 1,5 | |||||||||||||
II.ADNŠ | 2,37 | 1,75 | |||||||||||||
skusobna |
Trieda | SEN | SZM | SJL | SRH | SEV | SGU | KMM | SVY | SPR | STO | STZ | STN | SUR | SEE | CUT |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
I.A | 2,73 | 1 | |||||||||||||
I.CG | 2,56 | 2,2 | 1 | ||||||||||||
I.D | 2,44 | 1,26 | 2,73 | ||||||||||||
I.E | 2,57 | 1,25 | 2,78 | ||||||||||||
II.A | 2,52 | 1,17 | |||||||||||||
II.CG | 2,62 | 2,2 | 1,04 | ||||||||||||
II.D | 3,2 | 2 | 1,07 | 2,47 | |||||||||||
II.E | 2,83 | 1,89 | 1 | 2,56 | 1,8 | 1,6 | |||||||||
III.A | 2,58 | 1,04 | |||||||||||||
III.C | 2,26 | 1,89 | 1 | ||||||||||||
III.D | 3,07 | 2,5 | 1,27 | 2,79 | |||||||||||
III.E | 2,94 | 1,86 | 1,12 | 2,43 | 2,25 | 1 | |||||||||
III.G | 2,73 | 1,08 | |||||||||||||
IV.A | 1,86 | 1 | |||||||||||||
IV.C | 3,18 | 1 | |||||||||||||
IV.G | 3,38 | 1,38 | |||||||||||||
V.A | 2,78 | 2,67 | 1,17 | ||||||||||||
V.B | 2,5 | 2,44 | 1 | ||||||||||||
I.ADNŠ | 3,18 | ||||||||||||||
II.ADNŠ | 3,79 | ||||||||||||||
skusobna |
Trieda | TEA | TOB | TPY | TEC | EPP | TSV | TEV | OIT | TVZ | THF | UCT | UAR | UCS | UDP | USP |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
I.A | 2,32 | 2,77 | 1,68 | ||||||||||||
I.CG | 1,26 | 2 | |||||||||||||
I.D | 2,42 | 1,32 | |||||||||||||
I.E | 2,31 | 1,6 | |||||||||||||
II.A | 2,13 | 1,68 | 1,18 | ||||||||||||
II.CG | 1,63 | 1,8 | |||||||||||||
II.D | 2,73 | 2,2 | |||||||||||||
II.E | 1,71 | 1,47 | |||||||||||||
III.A | 1,88 | 1 | 1,12 | ||||||||||||
III.C | 1,41 | 3,05 | |||||||||||||
III.D | 2,8 | 1,62 | 2,07 | ||||||||||||
III.E | 2,09 | 1,07 | 2,35 | ||||||||||||
III.G | 1,88 | 2,64 | 3,55 | ||||||||||||
IV.A | 1,63 | 3,1 | |||||||||||||
IV.C | 1,28 | 2,45 | |||||||||||||
IV.G | 1,13 | 2,5 | 3,75 | ||||||||||||
V.A | 1 | 3,28 | |||||||||||||
V.B | 1,36 | 3,44 | |||||||||||||
I.ADNŠ | 2,5 | 1,29 | 2,95 | ||||||||||||
II.ADNŠ | 2,53 | 1,16 | 3,58 | ||||||||||||
skusobna |
Trieda | UVS | VYT | Základy automatizácie | ZRH | ZEK | ZEK | ZAF | ZAW |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
I.A | ||||||||
I.CG | ||||||||
I.D | ||||||||
I.E | ||||||||
II.A | ||||||||
II.CG | ||||||||
II.D | 1,89 | |||||||
II.E | 1,25 | 1,78 | ||||||
III.A | ||||||||
III.C | ||||||||
III.D | ||||||||
III.E | ||||||||
III.G | ||||||||
IV.A | ||||||||
IV.C | ||||||||
IV.G | ||||||||
V.A | ||||||||
V.B | ||||||||
I.ADNŠ | ||||||||
II.ADNŠ | ||||||||
skusobna |
Trieda | Počet | Vyznamenaní | Veľmi dobre | Prospeli | Neprospeli | Neklasifikovaní | Správanie 2 | Správanie 3 | Správanie 4 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
I.A | 22 | 1 | 3 | 18 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
I.CG | 25 | 5 | 7 | 12 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
I.D | 27 | 0 | 6 | 20 | 1 | 0 | 4 | 0 | 1 |
I.E | 23 | 0 | 5 | 14 | 4 | 0 | 0 | 0 | 2 |
II.A | 23 | 7 | 3 | 12 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 |
II.CG | 26 | 3 | 6 | 17 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 |
II.D | 15 | 0 | 2 | 12 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 |
II.E | 18 | 3 | 3 | 12 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
III.A | 26 | 2 | 9 | 15 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 |
III.C | 19 | 1 | 8 | 10 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
III.D | 14 | 0 | 1 | 12 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 |
III.E | 17 | 2 | 4 | 9 | 2 | 0 | 2 | 0 | 0 |
III.G | 12 | 0 | 2 | 10 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 |
IV.A | 21 | 0 | 6 | 15 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
IV.C | 22 | 2 | 7 | 13 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
IV.G | 8 | 1 | 0 | 6 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
V.A | 18 | 1 | 4 | 13 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 |
V.B | 16 | 3 | 1 | 12 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
I.ADNŠ | 22 | 2 | 0 | 15 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 |
II.ADNŠ | 19 | 0 | 2 | 13 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 |
skusobna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kód | Názov študijných a učebných odborov | Ukazovateľ | 31. 08. 2023 | ||
celkový počet absolventov | počet zamestnaných žiakov | počet evidovaných nezamestnaných žiakov k | počet evidovaných nezamestnaných žiakov k | ||
6323 K | Hotelová akadémia | 28 | 5 | 11 | 2 |
6405 K | Pracovník marketingu | 21 | 10 | 10 | 1 |
6442 K | Obchodný pracovník | 4 | 2 | 2 | 0 |
6421 L | Spoločné stravovanie | 10 | 0 | 10 | 0 |
6445 H | Kuchár | 13 | 11 | 2 | 0 |
6444 H | Čašník/servírka | 6 | 3 | 3 | 0 |
2964 H | Cukrár | 4 | 2 | 2 | 0 |
6451 H | Aranžér | 4 | 3 | 1 | 0 |
Spolu: | 90 | 36 | 41 | 3 |
Absolventi, umiestnenie na VŠ | ||
študijných odboroch | učebných odboroch | |
počet absolventov strednej školy k 31.08.2023 (absolventi, ktorí ukončili štúdium v šk. roku 2022/23) | 63 | 28 |
počet absolventov strednej školy v šk. roku 2022/23, ktorí pokračovali v štúdiu na VŠ resp. ďalšom štúdiu (nadväzujúce formy)-údaj k 15.09.2023 | 17 | 21 |
% umiestnenia absolventov šk. roku 2022/23 na VŠ resp. v ďalšom štúdiu | 18 | 75 |
počet absolventov strednej školy, ktorí sa zamestnali - údaj k 15.09.2023 | 43 | 7 |
z toho zamestnaní v odbore, v ktorom vyštudovali | 36 | 7 |
nezamestnaní absolventi | 3 | 0 |
Legenda:
1. Dotácie zo štátneho rozpočtu na žiakov
2. Príspevky na čiastočnú úhradu nákladov spojených s hmotným zabezpečením školy od rodičov alebo inej osoby, ktorá má voči žiakovi vyživovaciu povinnosť
3. Finančné prostriedky prijaté za vzdelávacie poukazy a spôsob ich použitia v členení podľa financovaných aktivít
4. Finančné prostriedky získané od rodičov alebo zákonných zástupcov žiakov, právnických osôb alebo fyzických osôb a spôsob ich použitia v členení podľa finančných aktivít
5. Iné finančné prostriedky získané podľa osobitných predpisov
bod správy | obsah | obdobie | suma |
1 | Štátny rozpočet na žiakov | ||
1.1. | mzdy + prevádzka | 9-12/22 | 640 844,00 |
1.1. | 1-8/23 | 1 403 100,00 | |
1.1. spolu | 2 043 944,00 | ||
1.2. | lyžiarsky výcvik | 9-12/22 | 0,00 |
1-8/23 | 3 629,50 | ||
1.2 spolu | 3 629,50 | ||
1.3 | na učebnice | 9-12/22 | 0,00 |
1-8/23 | 6 275,00 | ||
1.3 spolu | 6 275,00 | ||
1.4 | dofinanc.prev- energie | 9-12/22 | 10 007,00 |
1-8/23 | 27 150,00 | ||
1.4 spolu | 37 157,00 | ||
1.5 | na maturity | 9-12/22 | 73,00 |
1-8/23 | 0,00 | ||
1.5 spolu | 73,00 | ||
1.6 | odchodné, odstupné | 9-12/22 | 24 042,60 |
1-8/23 | 0,00 | ||
1.6 spolu | 24 042,60 | ||
1.7 | mimoriad.výsl. Žiakov | 9-12/22 | 2 400,00 |
1-8/23 | 0,00 | ||
1.7. spolu | 2 400,00 | ||
1.8 | Ukrajina integrácia | 9-12/22 | 3 712,00 |
1-8/23 | 5 568,00 | ||
1.8. spolu | 9 280,00 | ||
1.9 | rekreačné príspevky | 9-12/22 | 5 453,00 |
1-8/23 | 0,00 | ||
1.9. spolu | 5 453,00 | ||
2 | príspevky od rodičov | 0,00 | |
3 | Vdelávacie poukazy | ||
3.1 | 9-12/22 | 3 545,00 | |
1-8/23 | 5 318,00 | ||
3.1 spolu | 8 863,00 | ||
4 | Fin získané od rodičov, iných právnic a fyzick. Osôb (dary) | ||
4.1 | 9-12/22 | 390,00 | |
1-8/23 | 270,00 | ||
4.1 spolu | 660,00 | ||
5 | Iné finančné prostriedky | ||
5.1 | Projekt Erasmus+ | 9-12/22 | 0,00 |
Projekt Erasmus+ | 1-8/23 | 58 898,00 | |
5.1 spolu | 58 898,00 | ||
5.2 | Grantové programy ŽSK | 9-12/22 | 0,00 |
Grantové programy ŽSK | 1-8/23 | 5 800,00 | |
5.2 spolu | 5 800,00 | ||
5.3 | mzdy + prevádzka ŠJ | 9-12/22 | 11 840,00 |
mzdy + prevádzka ŠJ | 1-8/23 | 8 443,00 | |
5.3 spolu | 20 283,00 | ||
5.4 | podpora COVaP | 9-12/22 | 2 800,00 |
podpora COVaP | 1-8/23 | 0,00 | |
5.4 spolu | 2 800,00 | ||
5.5. | koordinátor bezpeč.stav | 9-12/22 | 720,00 |
koordinátor bezpeč.stav | 1-8/23 | 2 445,00 | |
5.5 spolu | 3 165,00 | ||
5.6. | Investície vstavba | 9-12/22 | 71 004,17 |
Investície vstavba | 1-8/23 | 259 904,89 | |
5.6 spolu | 330 909,06 | ||
5.7. | Asistentky projekt NIVAM | 9-12/22 | 22 191,22 |
Asistentky projekt NIVAM | 1-8/23 | 22 895,36 | |
5.7 spolu | 45 086,58 | ||
5.8 | Projekt Interreg | 9-12/22 | 0,00 |
Projekt Interreg | 1-8/23 | 8 523,84 | |
5.8 spolu | 8 523,84 |
Názov záujmového krúžku | Počet detí | Počet skupín | Vedúci |
---|---|---|---|
Aktivity Školského parlamentu | 10 | Mgr. Zuzana Iľanovská | |
Aplikovaná ekonómia | 9 | Mgr. Veronika Hrnčiarová | |
balenie tovaru | 13 | Mgr. Anna Maruškinová | |
Carving a tvorivé dielne | 3 | Ing. Zuzana Girašková | |
Eko hliadka | 26 | Ing. Miriam Devečková | |
e-Reader | 5 | Mgr. Katarína Piatková | |
Gastrokrúžok | 8 | Ing. Gabriela Lukáčová | |
Gastronómia CR III. | 19 | Ing. Mária Kamenická | |
I.D · Krúžok | 11 | Ing. Michaela Feriancová | |
Kalokagatia | 12 | Mgr. Jana Jusková | |
Konverzácia z ANJ | 8 | Ing. Miriam Devečková | |
Krúžok aranžovania | 8 | Bc. Jana Kozemčáková | |
Krúžok Flambovania a zložitej obsluhy | 6 | Bc. Martin Čerstvík | |
Mladý someliér Liptova | 49 | PhDr. Anna Žiklová | |
OAJ 2A | 17 | Ing. Mária Běhalová | |
OAJ 2B | 18 | Ing. Mária Běhalová | |
Pečieme aj bez skúseností | 5 | Ing. Zuzana Girašková | |
Podnikanie v hotelierstve a gastronómii | 4 | Ing. Jana Čefová | |
Podnikanie v hotelierstve a gastronómii III. | 16 | Ing. Mária Kamenická | |
Pohybové hry - dievčatá | 30 | Mgr. Jana Jusková | |
Pohybové hry - CH | 17 | Mgr. Jana Hošalová | |
Príprava na MS – BG I. | 3 | Ing. Zdena Ilavská | |
Príprava na MS - BGII | 8 | Ing. Vladimír Slahučka | |
Príprava na MS v hotelovom SW- HOREC | 10 | Ing. Gabriela Martanová | |
Príprava na MS zo slovenského jazyka | 15 | Mgr. Ivana Romanová | |
Príprava na ústnu časť maturitnej skúšky z ANJ | 15 | PhDr. Katarína Mäsiarová | |
Príprava na záverečné skúšky - aranžovanie | 6 | Bc. Jana Kozemčáková | |
Účtovníctvo v praxi | 28 | Ing. Eva Ranochová | |
Zápisník cestovateľa | 20 | Ing. Zuzana Urbanová | |
Zaži dobrovoľníctvo, uč sa skúsenosťou | 7 | Mgr. Zuzana Iľanovská | |
Zdravá výživa a nové technológie | 38 | Ing. Michaela Feriancová | |
Zdravotnícky krúžok | 2 | Mgr. Jana Hošalová | |
Zručnosti pre úspech | 13 | Mgr. Veronika Hrnčiarová |
Finančné prostriedky získané od rodičov za účelom skvalitnenia výchovno-vzdelávacieho procesu boli určené na príspevok na učebné pomôcky, knihy pre vyznamenaných žiakov, vstupenky na odborné exkurzie, na ekologické aktivity, olympiádu v CUJ, SOČ, podpora prezentácií firmičiek - cvičné firmy, maturitné a záverečné skúšky,
Rodičia majú zastúpenie v rade školy a v stravovacej komisii, kde sa tiež podieľajú svojimi námetmi na na skvalitnení činnosti školy.
Vyhodnocovacie správy predmetových komisií
Správa PK Spoločné stravovanie https://liptovskymikulas-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/peter_pironciak_365halm_sk/EWfMaKmr5jxAk6icb3EZgtsBCijFAJnk_AAHICrGmBaCRw?e=casy3o
Správa PK Ekonomických predmetov https://liptovskymikulas-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/peter_pironciak_365halm_sk/EbiH51mLs9ZCooH24WoXDpABgI1EHpI_n4qT3JCnBr0otw?e=i1GGgG
Správa PK Slovenský jazyk, Dejepis a Občianska náuka https://liptovskymikulas-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/peter_pironciak_365halm_sk/EacQopseyZhPvvU304PkYY8B83aKIRcnd6F6hpNWdbzDNw?e=SfnDf0
Správa PK Cudzích jazykov https://liptovskymikulas-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/peter_pironciak_365halm_sk/EZQvJcuODP1EmJbhlK3utTsBC27L2enY4IoxRbpt4wWxPQ?e=xq3Up2
Správa PK Matematika a Informatika https://liptovskymikulas-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/peter_pironciak_365halm_sk/EWeZp9xtJ9lNoCEt9_qQTr4B_MgP4Rq4GGM0u6--mEerxQ?e=wUOJM4
Správa PK Telesná a športová výchova https://liptovskymikulas-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/peter_pironciak_365halm_sk/Eep4UIh-X9dCh5Zn16iLS30Bcez98QNbxxNCR-z9VtgYhQ?e=5xYYGA
Vyhodnocovacie správy koordinátorov činností:
Koordinátor enviromentálnych aktivít https://liptovskymikulas-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/peter_pironciak_365halm_sk/ETcWmWzSgQlMsIVVe-Q2pjwBd5RMlptbvmHY2Wrbsehzhg?e=DYmaRX
Koordinátor SOŠ https://liptovskymikulas-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/peter_pironciak_365halm_sk/EVJztdOiKDRMgkj4uP0KjKMBsZMp7T6NejZM00h4S49E6A?e=ZugvY4
Koordinátor prevencie a sociálno.patologických javov https://liptovskymikulas-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/peter_pironciak_365halm_sk/EVJztdOiKDRMgkj4uP0KjKMBsZMp7T6NejZM00h4S49E6A?e=ZugvY4
Kariérny poradca https://liptovskymikulas-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/peter_pironciak_365halm_sk/EVl4Uh2-021Op82K6shSKMkBathiKNvvNtnIQz9IWMB_iQ?e=WUnyqk
Výchovný poradca https://liptovskymikulas-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/peter_pironciak_365halm_sk/EdNKWxICF31GqE2lL-iOUJwB671kwv8Vh2scaMVQt4iZSw?e=ACyIwm
Školský psychológ https://liptovskymikulas-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/peter_pironciak_365halm_sk/EdvEOEnu6WROr1QDhl5yeHoBkw2-ERnhD1aBsXX4DBiIJQ?e=cw0prm
Študentský parlament https://liptovskymikulas-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/peter_pironciak_365halm_sk/EdNKWxICF31GqE2lL-iOUJwB671kwv8Vh2scaMVQt4iZSw?e=ACyIwm
Vypracoval: Mgr. Peter Pirončiak
V Liptovskom Mikuláši, 20. októbra 2023
Správa prerokovaná v pedagogickej rade dňa: 17. 10. 2023
Členovia Rady školy dňa 23.10.2023 na svojom zasadnutí
Prerokovali bez pripomienok Správu o výchovno-vzdelávacej činnosti za školský rok 2022/2023.
Prerokovali bez pripomienok Správu o činnosti Centra odborného vzdelávania a prípravy za školský rok 2022/2023.
Vzali na vedomie Plán činnosti a hlavných priorít školy na školský rok 2023/2024.
Vzali na vedomie Plán činnosti Centra odborného vzdelávania a prípravy na školský rok 2023/2024.
(Stanoviská sú súčasťou Zápisnice Rady školy č. 7/2023).
24. 11. 2023, Žilina
Odbor školstva a športu ŽSK v súlade s §9 ods. 8 písm. h) bod 7 zákona č. 596/2003 Z.z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a v súlade s §3 ods. 2 vyhlášky MŠVVaŠ SR č. 435/2020 Z.z. o štruktúre a obsahu správ o výchvnovzdelávacej činnosti, jej výsledkoch a podmienkach škôl a školských zariadení
prerokoval a schválil
správu o výchovnovzdelávacej činnosti Hotelvoej akadémii Čs. brigády 1804, Liptovský Mikuláš.
SChválenie správay o VVČ evidované pod číslom HA-315/2285/2023
Powered by aSc EduPage