OTVÁRACIE HODINY
Po - Pi 8:00 - 14:30
So - Ne zatvorené
Denné menu podávame v čase od 11:00 do 14:00
Denné MENU
15.4. – 19.4. 2024
PONDELOK : 0,33l Jarná zeleninová polievka1,3,7
15.4.2024 Menu 1: 280g /70g Penne s mladým špenátom a kúskami
grilovaného kuracieho mäska 1,3,7
UTOROK : 0,33l Brokolicová polievka s pečeným cesnakom 1,3,7
16.4.2024 Menu 1: 120g Vyprážaný bravčový rezeň
150g Francúzsky zemiakový šalát 1,3,7,9,10
STREDA : 0,33l Zemiakový krém s kôprom 1,3,7,9
17.4.2024 Menu 1: 120g Španielske vtáčky, kyslá uhorka
150g Tarhoňa 1,3,7,9,10
ŠTVRTOK : 0,3l Zeleninový boršč s kyslou smotanou 1,3,7,9
18.4.2024 Menu 1: 120g Bravčová roláda v slaninovom kabátiku,
zeleninový šalátik, 200g Zemiakovo – batátové pyré 1,3,7,9,10
PIATOK : 0,33l Richtárska polievka 1,3
19.4.2024 Menu 1: 120g Kurací steak na anglickej zelenine,
75g Dusená ryža, 75g Americké zemiaky 1,3,7,9,10
TÝŽDENNÁ PONUKA:
Menu 2: 0,33l Polievka podľa dennej ponuky
120g Kuracie medailónky na kurkumovej omáčke s baby karotkou,
150g Zemiakové krokety 1,3,7,9,10
Menu 3: 0,33l Polievka podľa dennej ponuky
120g Grilovaný hermelín plnený salsou, holandská omáčka
200g Varené zemiaky s maslom 1,3,7,9,10
Cena obedového Menu 1 je 5,90 Eur a cena týždenného Menu 2 a Menu 3 je 6,50 Eur
Denné menu podávame v čase od 11:00 do 14:00
Uvedené menu je platné každý týždeň podľa uvedeného dátumu. Možnosť konzumácie podľa vyhlášky RÚVZ.
Ceny sú uvedené vrátane DPH. Ceny kalkulovala zodpovedná vedúca Ing. Jana Lazoňová .
Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave
V jedálnom lístku pri každom jedle je uvedený názov alergénu, ktorý môže spôsobiť alergickú reakciu.
Zoznam alergénov: 1.obilniny 2. kôrovce 3.vajcia 4. ryby 5. arašidy 6. sója 7. mlieko 8. orechy 9. zeler 10. horčica 11. sezamové semená 12. oxid siričitý a siričitany, 13. vlčí bôb 14. mäkkýše